Ha vezetőként nem tudod megfogalmazni, miért létezik a cég, akkor a munkatársak sem fogják tudni, hogy miért járnak be dolgozni. A cég küldetése egy olyan inspiráló célt ad a csapatodnak, amiért töretlen lelkesedéssel dolgoznak, mert úgy érzik, van értelme a munkájuknak – és nem csak a 20%-os növekedési célért dolgoznak. Vezetőként ementén hozhatsz következetes döntéseket, mert pontosan tudni fogod, hogy merre kell menned és mi legyen a következő lépés a legfőbb cél eléréséhez.

______________

A küldetés, mint a szervezeti működés alapja

.

Mi a cég küldetése?

A legtöbb cég a növekedésért dolgozik, de ettől egy munkatárs sem jön lázba. Szükségetek van egy olyan inspiráló célra, amiért megéri erőfeszítéseket tenni, és ami mentén stratégiai célokat fogalmazhattok meg.

Hogyan dolgoztok?

A küldetés szilárd döntési alapot képez a csapat számára, így egységesíti mindenki erőfeszítését. Emellett világossá teszi, hogy mit képviselünk és miben hiszünk, ezáltal vonzza a hasonló gondolkodású munkatársakat, és ügyfeleket (!) is.

Mit tesztek?

A workshopon meghatározzuk a küldetés kézzel fogható megnyilvánulásait is. Ide tartozik, hogy kiket alkalmazol, hogyan építesz bizalmat, hogyan hozzátok meg a döntéseket, vagy hogy milyen módon kezelitek a hibákat és a nehézségeket.

.

Hagyd hátra a hektikus eredményeket!


Vedd fel velünk a kapcsolatot, és ismerd meg, hogyan fejlődhetsz vezetőként a workshop által, és milyen hatással lesz ez a céged üzleti teljesítményére?

BUSINESS PERFORMANCE KFT.

Adószám: 27939260-2-11

Cégjegyzékszám: 11-09-027809

Bejegyző bíróság: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága

Székhely: 2840, OROSZLÁNY, ERDÉSZ U. 32.

Iroda: 1094, BUDAPEST, BERZENCZEY U. 33.