Nincs olyan munkatárs, aki tulajdonosi szemlélettel akar dolgozni. De ez nem azt jelenti, hogy nem is érhetjük el vezetőként ezt a célt. Ahhoz, hogy a munkatársaink valóban szem előtt tartsák a cég legfőbb célját és a lefektetett vezérelveket, ehhez nekünk kell vezetőként megteremteni a szükséges feltételeket, hogy ők az egyéni legjobbjukat nyújthassák az új "operációs rendszer" mentén.

______________

Megteremted a kiemelkedő teljesítmény feltételeit

.

Mit fogsz tanulni?

Attól, hogy lefektettük a vezérelveket a csapatunk ideális munkavégzéséhez, még nem biztos, hogy ők ementén is fognak másnaptól dolgozni. A workshopon megismered, hogyan alakíts ki inspiráló közeget és légkört a csapatod munkavégzéséhez – 6 emberi szükségletre építve – és hogyan hangold össze a lefektetett vezérelveket a napi vezetői tevékenységeddel. Ezáltal érjük el, hogy a munkatársak önmaguk lehessenek, magabiztosan tudjanak helytállni, és képesek legyenek a legjobb formájukat nyújtani.

Miért lesz hasznos?

Az üzleti életben szinte kifacsarjuk a munkatársainkat, és a lehető legtöbbet akarjuk kapni tőlük a pénzünkért – vagyis a fizetésükért – cserébe, és meglepetten tapasztaljuk, hogy nem szeretik a munkájukat, nem motiváltak, és nem lojálisak hozzánk. A workshopon megszerzett tudás által olyan munkaközeget teremtesz, amiben a csapatod inspirálva és nem kényszerítve érzi magát arra, hogy a lehető legjobban teljesítsen.

Hogyan fog segíteni?

Vezetőként biztosítanunk kell a megfelelő alapot és feltételeket a munkatársainknak ahhoz, hogy amikor ügyfelekkel találkoznak, telefonon beszélnek velük, vagy kiszolgálják őket, akkor azt olyan módon tegyék, hogy elégedettek legyenek, visszatérő vásárlóvá váljanak. A workshopon megszerzett tudással és eszközökkel olyan csapatot építesz, amihez öröm tartozni, akik lojálisak a céghez, és együtt valósítják meg a kitűzött célokat.

Teremts motiváló és biztonságos légkört a csapatodnak!


Vedd fel velünk a kapcsolatot, és fedezd fel, hogyan fejlődhetsz vezetőként a workshop által, és milyen hatással lesz ez a céged üzleti teljesítményére?

BUSINESS PERFORMANCE KFT.

Adószám: 27939260-2-11

Cégjegyzékszám: 11-09-027809

Bejegyző bíróság: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága

Székhely: 2840, OROSZLÁNY, ERDÉSZ U. 32.

Iroda: 1094, BUDAPEST, BERZENCZEY U. 33.