Minden cégnek és minden csapatnak van valamilyen kultúrája, és vannak ezt meghatározó vezérelvei is. Ezek mutatják meg, hogy milyen minőségű döntéseket és munkát várunk el a munkatársaktól, hogy ezáltal életre keltsék a cég "miért"-jét – a küldetést. A kérdés az, hogy ezek a vezérelvek organikusan alakultak-e ki, vagyis minden munkatárs csak sejti, hogy mi mentén kellene döntéseket hoznia és hogy mit várunk el tőlük, vagy tudatos vezetői munka eredményei.

______________

Nincs többé "one man show"

.

Mit fogsz tanulni?

A tartós sikert leginkább befolyásoló tényező az, hogy miként alakítod ki a szervezetet és hogyan dolgoznak ebben a munkatársaid, hogy az ügyfeleket a lehető legjobb minőségben szolgálják ki. A workshopon meghatározzuk a csapatod működésének legfőbb vezérelveit, amelyek mentén minden tett és döntés a cég stratégiai céljainak megvalósítását szolgálja. Ezek mutatnak majd utat a csapaton belüli bizalmi kapcsolatok kialakításához, az együttműködéshez, a szakmai fejlődéshez, és az ügyfelek minőségi kiszolgálásához.

Miért lesz hasznos?

Ha besétálunk egy céghez, a falon látjuk kitéve az értékeiket és a hitvallásukat, de ha megkérdezünk valakit, hogy mit jelentenek ezek a gyakorlatban, akkor kiderül, hogy valójában nem ezek mentén dolgoznak és hoznak döntéseket. A workshop során úgy határozzuk meg a csapatod új "operációs rendszerét", hogy azt a munkatársak teljes mértékben magukénak is érezzék – ezért ementén is dolgozzanak – és fejlődésre inspirálja őket.

Hogyan fog segíteni?

Számos kiváló szakember dolgozik a csapatodban, de ha nem aknázod ki a képességeiket, akkor rád marad minden fontos feladat elvégzése. Ebből a túlterhelt állapotból eljuthatsz oda, hogy a munkatársak felelősséget vállalnak az eredményekért, és magabiztos helytállással dolgoznak a kitűzött célok eléréséért. A workshopon meghatározzuk a csapatod legfőbb vezérelveit, amelyek biztosítják majd, hogy a csapatod tulajdonosi szemlélettel dolgozzon, hogy ezáltal "vezetőket" képezz magad mellé, ahelyett, hogy "végrehajtó" munkatársakkal dolgoznál.

.

Építs magabiztos, elkötelezett és motivált csapatot!


Vedd fel velünk a kapcsolatot, és ismerd meg, hogyan fejlődhetsz vezetőként a workshop által, és milyen hatással lesz ez a céged üzleti teljesítményére?

BUSINESS PERFORMANCE KFT.

Adószám: 27939260-2-11

Cégjegyzékszám: 11-09-027809

Bejegyző bíróság: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága

Székhely: 2840, OROSZLÁNY, ERDÉSZ U. 32.

Iroda: 1094, BUDAPEST, BERZENCZEY U. 33.