A workshopon 2 fő vezetői szemléletmódot ismersz meg – az egyikre kultusz szervezetek épülnek, a másik pedig csúfos bukások kiindulópontját képezi, még világ méretű cégek eseténben is. Velünk az előbbi mentén építhetsz erős céges kultúrát, ami sokkal többet jelent, mint babzsák fotelok és pingpong asztal – erős bizalmi köteléket alakítasz ki a csapatoddal, hogy képes legyél befolyással lenni a tetteikre, és ezáltal beállítani őket a cég küldetése mögé.

Nincs többé "one man show"

.

Mit fogsz tanulni?

A tartós sikert leginkább befolyásoló tényező az, hogy miként alakítod ki a szervezetet és hogyan dolgoznak ebben a munkatársaid. Olyan környezetet teremtesz, ahol a csapatod inspirálva és nem kényszerítve van arra, hogy a lehető legjobbat hozza ki magából. Az emberi működést és szükségleteket figyelembe véve, alapelvekre és értékekre építed a vezetői stílusodat, hogy erősítsd a bizalmi köteléket, növeld a csapatmunkát és az elégedettséget. Ha a csapatod magas minőségben végzi a munkáját, akkor az ügyfelek elégedettek lesznek, akiket kiszolgálnak, és visszatérő vevőkké válnak.

Miért érdemes részt venned?

Ha besétálunk egy céghez, a falon látjuk kitéve az értékeiket és a hitvallásukat, de ha megkérdezünk valakit, hogy mit jelentenek ezek a gyakorlatban, senki nem tudja megmondani. A workshop során 6 lépésben dolgozzuk ki a csapatod új operációs rendszerét, hogy minden helyzetben eredményt biztosító hozzáállást és szemléletetmódot alakíts ki.

Hogyan fog segíteni?

Számos kiváló szakember dolgozik a csapatodban, de ha nem aknázod ki a képességeiket, akkor rád marad minden fontos feladat elvégzése. Ebből a túlterhelt állapotból eljuthatsz oda, hogy a munkatársak felelősséget vállalnak az eredményekért, illetve a kezed alá dolgoznak a közös célok megvalósításában. Megteremted a feltételeit annak az erős kultúrának, amiben mindenki tudja, hogy miért jár be dolgozni, és ezt közvetíti minden tettével a piac felé is. Olyan csapatot építesz, amihez öröm tartozni, akik lojálisak hozzád és akik vakon követnek.

Építs erős céges kultúrát, az elkötelezett és motivált csapatért!


Vedd fel velünk a kapcsolatot, és ismerd meg, hogyan fejlődhetsz vezetőként a workshop által, és milyen hatással lesz ez a céged üzleti teljesítményére?

BUSINESS PERFORMANCE KFT.

Adószám: 27939260-2-11

Cégjegyzékszám: 11-09-027809

Bejegyző bíróság: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága

Székhely: 2840, OROSZLÁNY, ERDÉSZ U. 32.

Iroda: 1094, BUDAPEST, BERZENCZEY U. 33.