Szabadítsd Fel A Benned Rejlő Inspiráló Vezetőt


Jelentkezz az INGYENES Felmérésre, ami az első lépése annak, hogy áttörést érhess el a csapatod teljesítményében, és olyan szemlélettel dolgozzanak és hozzanak döntéseket, hogy az a lehető leginkább támogassa az üzleti célok elérését.

Készen állsz a vezetői átalakulásra?

.

Képzeld el, mekkora terhet venne le vezetőként a válladról, ha "önjárók" lennének a munkatársaid? Mennyivel lenne eredményesebb a csapatod, ha mindenki ugyanazért a célért dolgozna, méghozzá tulajdonosi szemléletmóddal? Képzeld el, hogy mennyivel lenne könnyebb dolgod, ha nem kellene őket nap mint nap irányba állítanod, hanem csapat szinten tudnál motivációt és elköteleződést biztosítani számukra?

Ehhez első lépésként csak annyit kell tenned, hogy jelentkezel az Ingyenes Felmérésünkre, amivel egy konkrét kimutatást kapsz kézhez a legjelentősebb növekedést gátoló tényezőkről, hogy átfordíthasd azokat a szervezeti- és üzleti fejlődés mozgatórugóivá.

Így dolgozunk veled a sikerért

.

Ingyenes Felmérés

Eléd tárjuk az üzleti növekedés elé gördült akadályokat és gátló tényezőket – mind vezetői, mind csapat oldalról – és javaslatokat teszünk ezek megoldásának leghatékonyabb módjáról, hogy garantáltan elérjük a kívánt eredményt.

Vezetői Workshop

A felmérés eredménye alapján cégre szabjuk a 2 napos Vezetői Workshop tematikáját, hogy e mentén dolgozhassunk ki számotokra egy új "operációs rendszert" – a csapatod Vezetési és Működési Tervét.

Üzleti Tanácsadás

Mivel a tudás csak potenciális hatalom, ezért a workshop során megszerzett ismeretek gyakorlatba való beépítését 1–2 hetente lekövetett tanácsadással biztosítjuk, hogy teljes egészében napi rutinná alakuljanak.

.

Az ingyenes felmérés menete

Célunk, hogy megtaláljuk a legnagyobb növekedési potenciált rejtő területet.

.

Vezetői konzultáció

Vezetőként te biztosítod a “nagy képet” számunkra. Megismerjük a prioritásaidat, az erősségeidet és a kihívásaidat, és hogy hova szeretnél eljutni.

A csapatodat is kikérdezzük

Az objektivitás miatt a munkatársaid tapasztalataival és meglátásaival egészítjük ki az általad felvázolt szervezeti működés képét.

Megosztjuk az eredményeket

Konkrét kimutatást kapsz kézhez, ami tartalmazza a cég erősségei mellett a fejlődést akadályozó tényezőket is, és azok megszüntetésére tett javaslatokat.

.

Ami ez után következik: a Vezetői Workshop

.

A felmérés eredménye alapján cégre szabjuk a 2 napos Vezetői Workshop tematikáját, hogy ementén dolgozhassuk ki a csapatod Vezetési és Működési Tervét a következő lépésekben:

  1. A cég küldetésének és a központi irányelveknek a megfogalmazása, hogy a csapat pontosan tudja, hogy mit kell tennie és milyen minőségben hajtsa ezt végre.
  2. A lefektetett "operációs rendszer" szem előtt tartására szóban leszerződsz a csapatoddal egy hatékony módszer segítségével, ami a belső motivációjukra hat.
  3. A gyakorlatba való átültetés érdekében összhangba hozod a rendszert a meglévő folyamatokkal, és a 6 emberi szükségletre építve teremtesz inspiráló közeget.

.

Ajánlatunk az új "operációs rendszerhez"

.

Felmérés és konzultáció

Eléd tárjuk az üzleti növekedés elé gördült akadályokat és gátló tényezőket – mind vezetői, mind csapat oldalról – és javaslatokat teszünk ezek megoldásának leghatékonyabb módjairól, hogy garantáltan elérjük a kívánt eredményt.

Elégedettségi Garancia

Kockázatmentesen vehetsz részt a felmérést követő Vezetői Workshopon. Ha úgy gondolod, hogy nem azt kaptad, amit vártál, akkor az első nap után ingyenesen lemondhatsz a program további részéről.

Cégre Szabott Megoldás

Nem dobozos szolgáltatást nyújtunk, hiszen minden cég más és más profillal, célokkal és csapattal rendelkezik, ezért egyedi megoldást biztosítunk a hosszú távú növekedéshez, és ahhoz, hogy a csapatod a legjobb formáját nyújthassa.

.

Kérlek, add meg az adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot!

.