Minden sikeres vállalat és vezető hasonló mintázat szerint kommunikál. Ezáltal lesz a mondanivalójuk inspiráló, és ezáltal tudják megkülönböztetni a cégüket is a piacon. Ismerd meg, hogyan buzdíthatod cselekvésre a munkatársaidat, és állíthatod őket magad mellé, anélkül, hogy maniplulálnád őket.


Rendelkezz inspiráló befolyással

A Forbes 500-as listáján szereplő vezetőket vizsgálva azt találhatjuk, hogy a kommunikációjuk során 70%-ban az érzelmeinkre hatnak, és csak 18%-ban az eszünkre (12% töltelék). Ők tudják, hogy egész álló nap döntések ezreit hozzuk meg, és csak ritkán állunk meg, és gondoljuk át racionálisan az összes lehetséges opciót és kimenetelt – legfeljebb a nagyobb horderejű döntések esetében. Ezért a workshopon megmutatjuk, hogyan építsd a meggyőzési stratégiádat az érzelmekre, és kapcsolódj ezáltal a legjobb szándékkal a munkatársak belső motivációjához, ahelyett, hogy racionális érveket használnál.

Mit fogsz tanulni?

Megtanulsz olyan módon kommunikálni a csapatoddal, amit a leginkább képesek befogadni, és amit a legjobban megértenek. A workshop által megtanulod felismerni a különböző belső motivációkat, hogy képes legyél a munkatársak érzelmeire hatni, és ezt a hatékony kapcsolódás és motiválás eszközeként használhasd fel. A kimutatások szerint így kevésbé lesznek kritikusak a részleteket illetően, vagyis kevesebb hezitálás és "túlagyalás" előzi majd meg a döntéseiket és a cselekedeteiket.

Miért érdemes részt venned?

A legtöbb vezető és cég racionális érveket használ a meggyőzésre, ez viszont közel sem készteti a munkatársakat cselekvésre, ahogy nem veszünk autót sem kizárólag amiatt, mert a motor teljesítményét vagy az alacsony fogyasztását ecsetelik nekünk. Megismered, milyen mintázat alapján kommunikál minden sikeres vezető, hogy hatással legyél a csapatodra, és inspiráló módon mutasd be számukra a nézőpontodat, hogy megszerezd a támogatásukat.

Hogyan fog segíteni?

Összehangolod az üzeneteid szándékát az eredményekkel, hogy motiváltabb és elkötelezettebb csapattal dolgozz. Képes leszel az elvárásaidat a belső motivációjukhoz kapcsolódva megfogalmazni, és az érzelmi szükségleteiket kielégítve visszajelzést adni nekik a teljesítményüket illetően, hogy pontosan azt kapják tőled, amire szükségük van a kiemelkedő teljesítmény eléréséhez.

Inspiráld a csapatodat, hogy mindenki egy irányba evezzen a közös célok felé!


Vedd fel velünk a kapcsolatot, és fedezd fel, hogyan fejlődhetsz vezetőként a workshop által, és milyen hatással lesz ez a céged üzleti teljesítményére?

BUSINESS PERFORMANCE KFT.

Adószám: 27939260-2-11

Cégjegyzékszám: 11-09-027809

Bejegyző bíróság: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága

Székhely: 2840, OROSZLÁNY, ERDÉSZ U. 32.

Iroda: 1094, BUDAPEST, BERZENCZEY U. 33.