______________

Miért válassz minket?

Legfőbb előnyünk, hogy 100%-ban cégre szabott megoldást kínálunk, hogy megteremthesd a szükséges feltételeket ahhoz, hogy a munkatársaid önmaguk lehessenek, magabiztosan helytálljanak és a legjobb formájukat nyújtsák. Ezáltal biztosítunk mérhető változást a cég eredményeiben – növekszik a munkamorál, nő a munkatársak elégedettségi szintje, és magasabb bizalmi szint alakul ki közted és a munkatársak között.

Küldetésünk

Megváltoztatni a vezetők szemléletmódját, hogy emberközpontú munkahelyet teremtsenek.

.

Jövőképünk

Minden embert inspirálja és elégedettséggel tölti el a munkája.

.

Miért ez?

Az emberek több időt töltenek a munkahelyükön, mint a családjukkal vagy barátaikkal, így az üzleti környezetük átformálásával hatással lehetünk az egész életükre.

.

______________

A mi sztorink

"Az elmúlt 10 évben multik és kkv-k százainak a működésébe láttam bele, és dolgoztam regionális üzletfejlesztési vezetőként is, független cégek tulajdonosaival és csapataikkal. Mindezek lehetővé tették, hogy testközelből ismerhessem meg, hogyan vezetik cégüket a kiemelkedően sikeres vezetők, és hol rontja el az átlag.

A szolgáltatásunkkal ezt a már bevált és élesben tesztelt keretrendszert adjuk át a vezetőknek – gyakorlati üzleti példákon keresztül – ami piactól, kultúrától és cégmérettől függetlenül működik, hogy megkülönböztessék és kiemeljék a cégüket a versenytársaik közül."

Bohus Krisztián, alapító

______________

Ajánlott tartalom

Blog cikk

Blog cikk

Videótár


"Ha továbbra is azt tesszük, amit eddig tettünk, akkor azt fogjuk kapni, amit eddig kaptunk."


BUSINESS PERFORMANCE KFT.

Adószám: 27939260-2-11

Cégjegyzékszám: 11-09-027809

Bejegyző bíróság: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága

Székhely: 2840, Oroszlány, Erdész u. 32.

Iroda: 1094, Budapest, Berzenczey u. 33.