Élj most a 30 perces telefonos konzultációval, hogy megismerd az Inspiráló Vezetési Modellt, amivel új operációs rendszerre állítod át a csapatodat, hogy átformáld, ahogyan jelenleg dolgoznak, és ahogyan teljesítenek, és a mai gyorsan változó piacon is kiemelkedő eredményeket érjetek el.

Mire kapsz megoldást?

.

Üzleti stabilitás elérése

Silóktól mentes szervezetet, és reziliens csapatot építesz, hogy a mostanihoz hasonló krízis helyzetben is kiváló teljesítményt nyújtsatok.

Versenyelőny kiaknázása

Az innovációt a vállalati kultúra szerves részévé teszed, hogy minden konkurensednél több értéket teremtsetek az ügyfelek számára.

Visszatérő ügyfelek akvirálása

A céged rajongójává teszed az ügyfeleidet, amihez olyan szervezeti kultúrát építesz, mint a Google vagy az Apple kultusz szervezetei.

Motiváltan dolgozó csapat

Inspirálóan kommunikálsz, hogy magad mellé állítsd a csapatot, és manipulálás nélkül dolgozhassatok közösen a küldetés megvalósításán.

.

A konzultáció menete

.

_____________________

1.  HOVA SZERETNÉL ELJUTNI?

Feltérképezzük a legfőbb vezetői- illetve üzleti céljaidat, és az ehhez kapcsolódó vezérelveket, ami alapján meghozod a döntéseidet. Felmérjük azt is, hogyan méritek egy-egy mérföldkő teljesítését, és milyen prioritásokkal dolgoztok. Ez alapján határozzuk meg az irányt, hogy a cégnek milyen direktíva mentén kell növekednie, és vezetőként hogyan tudod hatékonyabban irányítani a szervezetet.


.

................................._____________________

2.  MI TART VISSZA A CÉLTÓL?

Beazonosítjuk a növekedést leginkább akadályozó tényezőket. Megvizsgáljuk, hogyan irányítod a csapatodat, mennyire hajlasz a "one man show" működés felé, vagy mennyire rendelkezel konkrét felelősségi körrel felruházott, motiváltan dolgozó csapattal. Megismerjük az általad kialakított szervezeti kultúrát, vagyis, hogy milyen környezetet teremtesz a csapatodnak, és mennyire építesz az erősségeikre az üzleti célok elérésében.

.

.............................................._____________________

3.  MEGOSZTJUK VELED AZ EREDMÉNYT

A telefonon kapott információkat összevetve az inspiráló vezetés 4 kulcs területével, tisztán körvonalazódik, hogy miként tudod méginkább kiaknázni a csapatod erősségeit, és milyen területeken tudsz vezetőként továbbfejlődni, hogy üzleti növekedést és stabilitást érhess el. Ezáltal nem csak túléled majd a csapatoddal a krízist, de növelni is tudjátok majd a céges ügyfélbázist.


Cégre szabott tervet kapsz, hogyan érj el vezetőként üzleti növekedést, egy gyorsan változó üzleti világban!


FIGYELEM: Az ingyenes stratégiai konzultáció igénybevétele előtt felhívjuk a figyelmedet arra, hogy ez kizárólag azon cégek és vezetőik számára szól, akik komolyan veszik a vállalkozásuk hosszú távú fejlesztését, és ennek érdekében hajlandóak is lépéseket tenni, és erőforrást invesztálni.

Mi a legnagyobb örömmel végezzük el a munkánkat, de ahhoz, hogy valódi eredményeket érhessünk el, szükség van elkötelezettségére és odaadására a részedről. Ha ez megvan, akkor foglalj időpontot most az ingyenes stratégiai konzultációra, hogy semmi ne szabhasson gátat a vezetői fejlődésednek, és a céged üzleti növekedésének.

A TEENDŐD:

Először is kattints a "Konzultálni szeretnék" gombra, és töltsd ki az adatlapot. Ne aggódj, csak a legszükségesebbeket kérjük el, hogy képbe kerüljünk a cégedet illetően.

Ha készen állsz, kattints a lenti gombra az időpont foglaláshoz.

.

.

.

BUSINESS PERFORMANCE KFT.

Adószám: 27939260-2-11

Cégjegyzékszám: 11-09-027809

Bejegyző bíróság: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága

Székhely: 2840, OROSZLÁNY, ERDÉSZ U. 32.

Iroda: 1094, BUDAPEST, BERZENCZEY U. 33.