Érdekel, hogyan tudod te is látványosan megnövelni, stabilizálni a bevételedet, és kiszámíthatóvá tenni az ügyfélszerzésed?

Foglalj időpontot egy kötetlen, ingyenes, 45 perces telefonos konzultációra, és a cégedre szabott tervrajzot kapsz a vállalkozásod bevételének növeléséhez!

.

Szeretnél a legnívósabb, legkívánatosabb választássá válni az ügyfeleid szemében?

Jót tenne a méltóságodnak, ha nem kéne letérdelned minden egyes alkudozó ügyfélnek, hanem kedved szerint válogathatnál a jelentkezők közül?

Nem szeretnél további éveket várni arra a bevételre és szabadságra, amit már rég kiérdemeltél?

Letennéd végre a folyamatos bevétel- és ügyfélkényszer terhét? Szeretnéd látni, tudni, hogy 30; 60; 90 nap, vagy akár fél, egy év múlva is fixen be fog jönni a bevétel amit elképzeltél?

Akkor keressük meg együtt, hogy hol van a hiba, és hogyan tudnál látványosan fordítani a helyzeteden!

Bolond lennél szükségtelenül tovább szenvedni, ha el tudod kérni a segítséget attól, aki már rég kitaposta helyetted az utat...

______________

Foglalj időpontot egy kötetlen 45 perces telefonos konzultációra, és a cégre szabott tervrajzot kapsz a vállalkozásod bevételének növeléséhez!

  • A telefonos konzultáció 100%-ban ingyenes.
  • Csakis rólad szól, a te cégedet világítjuk át, és elemezzük a kihívásaidat és lehetőségeidet.
  • Nem az ajánlattétel a célom, hanem megismerni a cégedet, és hogy érdemes-e együtt dolgoznunk.

______________

Miért jelentkezz a konzultációra?

.

Amíg nem ismered a lehetőségeidet, és nem tudod pontosan felmérni a kihívásaidat, addig nincs tisztánlátásod sem a cégeddel kapcsolatban. Ez a konzultáció a tisztánlátást adja a kezedbe, a megfelelő tisztánlátással pedig tudatosan hozhatsz döntést a céged jövőjéről.

A beszélgetés végén, ha úgy látjuk mindketten, hogy érdemes belevágnunk, akkor elmondom, hogyan tudsz velem együtt dolgozni, és presszió nélkül döntést tudsz hozni a folytatásról.

.

______________

Néhány érdekesség rólam, hogy jobban megismerj

Üdvözöllek, Bohus Krisztián vagyok, az ország egyik legelismertebb online marketing szakértője, 3 sikeres szakmai könyv társszerzője.

Nevemhez kötődik számos online marketing innováció hazai bevezetése, de konverziós rekordjaim kapcsán, és az automatizált online előfizetői rendszerek marketing specialistájaként is hallhattál már rólam.

Az elmúlt 5 évben több száz hozzád hasonló vállalkozóval dolgoztam együtt, és az üzlettársammal 2 év alatt építettem fel a nulláról egy 70 milliós árbevételű tanácsadó vállalkozást.

Az egyik legszélesebb tapasztalattal rendelkező online marketing szakértő vagyok az országban, és 2020-tól kifejezetten csak a szolgáltatói, tanácsadói szektor támogatására fókuszálom az energiámat.

Abban segítek a szolgáltatóknak, szakértőknek, hogy szisztematizált, kiszámítható ügyfélszerző rendszereket építsenek fel maguknak, ezáltal tervezhető, folyamatosan növekvő bevételre tegyenek szert.

Felszabadítom és sikeressé teszem a szakértői vállalkozókat.

______________

Kérlek, add meg a kapcsolat felvételi adataidat a konzultáció időpontjának leegyeztetéséhez.