A csapatunk kiemelkedő teljesítményéhez szükséges vezérelvek és a cég küldetésének megfogalmazása még kevés a sikerhez. Ha ezek csak a falakat díszítik, akkor egy lépéssel sem kerültünk közelebb a tervek teljesítéséhez, ezeket megfelelő módon implementálni is kell a csapatunk napi munkavégzésébe.

______________

Magad mellé állítod a csapatodat!

.

Mit fogsz tanulni?

A cég központi vezérelveit és legfőbb célkitűzését megfelelő módon implementálnod kell az ő napi munkavégzésükbe. Ennek eléréséhez megmutatjuk, hogyan kommunikáld feléjük ennek az "operációs rendszernek" a bevezetését olyan módon, hogy ők azt a leginkább képesek legyenek befogadni, illetve olyan módszertant is kapsz, aminek a lépéseit betartva garantáltan magad mellé állíthatod a csapatodat.

Miért lesz hasznos?

A legtöbb vezető és cég racionális érveket használ a meggyőzésre, ez viszont közel sem készteti a munkatársakat cselekvésre, ahogy nem veszünk autót sem kizárólag amiatt, mert a motor teljesítményét vagy az alacsony fogyasztását ecsetelik nekünk. Megismered, milyen mintázat alapján kommunikálj, hogy inspiráló módon mutasd be számukra a nézőpontodat, és megszerezd a támogatásukat.

Hogyan fog segíteni?

Összehangolod az üzeneteid szándékát az eredményekkel, és képes leszel a munkatársak érzelmeire hatva eljuttatni hozzájuk az üzenetedet, hogy ezt a hatékony kapcsolódás és motiválás eszközeként használhasd fel. Ezáltal a workshopon megfogalmazott csapat vezérelveket a lehető legemészthetőbb formában tolmácsolod majd a munkatársaid felé, hogy ők ezeket valóban szem előtt is tartsák a mindennapi munkavégzés során.

.

Inspiráld a csapatod, hogy mindenki egy irányba evezzen!


Vedd fel velünk a kapcsolatot, és fedezd fel, hogyan fejlődhetsz vezetőként a workshop által, és milyen hatással lesz ez a céged üzleti teljesítményére?

BUSINESS PERFORMANCE KFT.

Adószám: 27939260-2-11

Cégjegyzékszám: 11-09-027809

Bejegyző bíróság: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága

Székhely: 2840, OROSZLÁNY, ERDÉSZ U. 32.

Iroda: 1094, BUDAPEST, BERZENCZEY U. 33.