INGYENES ELŐADÁS: A tervezhető bevétel és a kiszámítható ügyfél áramlás titka

Hogyan áraszd el a cégedet prémium ügyfelekkel, anélkül, hogy még több terhet vennél a nyakadba?

Az előadáson megismered azt a 3 elemű szisztémát, amivel drasztikusan növelni tudod az új ügyfeleid számát, anélkül, hogy több értékesítőt vennél fel, vagy növelnéd a marketing aktivitást.

_______________

Amit az előadásból megtanulhatsz:

Miért pazarolod el az idődet azzal, ha a "régi iskola" szerint próbálsz szakértői vállalkozást építeni, és hogyan tudod az "új megközelítés" segítségével akár heteken belül elkezdeni élvezni a rég kiérdemelt jutalmadat?

"Miért nem tudok szintet lépni a bevételemben?" Az 5 legnagyobb bevételgyilkos hiba, amit jelenleg aktívan elkövetsz, és az 5 kulcsfontosságú változtatás, melyekkel eliminálni tudod őket.

Hogyan tudsz sokkal kevesebb, akár tizedannyi ügyfélből is többszörös, dupla, tripla vagy akár ötszörös bevételt termelni, úgy, hogy közben lényegesebben kevesebbet dolgozol, mint most?

Hogyan néz ki az a 3 lépéses ügyfélkontroll szisztéma, mellyel elérheted, hogy a fizetőképes, prémium ügyfelek maguktól AKARJANAK veled dolgozni, ahelyett, hogy te loholnál utánuk?

Az "inverz módszer": hogyan érd el, hogy a legdrágább ajánlatodat vásárolják meg a friss érdeklődők is, ahelyett, hogy folyamatos kedvezményekkel, akciókkal, ingyenes anyagokkal kellene győzködnöd őket?

Hogyan tudod távirányításra kapcsolni az ügyféláramlásodat, és hogyan tudod precízen befolyásolni, hogy hány ügyfeled legyen 30; 60 nap múlva, vagy akár fél, egy év múlva?

_______________

Miért érdemes jelentkeznek?

.

Gó100%-ban gyakorlati tudás

Másként csinálnád

Nem csak egy tucat taktikával szeretnél rendelkezni az elkövetkező 12 hónapra, hanem egy hosszú távú stabilitást jelentő stratégiát tudnál magadénak.

Egy közös célra építkeznél

A pusztán pénzügyi célok és a légből kapott stratégiai célok helyett inkább a céged legfőbb erősségeire alapoznád a szervezet jövőjét.

.

_______

Aki az előadást tartja

.

  • Nagyvállalati tapasztalat üzletfejlesztési területen.
  • Számos piacbővítési és üzletfejlesztési projektek koordinációja.
  • Az elmúlt 10 évben több száz multinacionális vállalat és kkv működésébe látott bele, és megismerte, hogyan vezetik a cégüket a sikeres vezetők, és miben különböznek az átlagtól.
  • Jelenleg a Business Performance ügyvezetője, ahol mindezt a tapasztalatot felhasználva célvezérelt szervezet megteremtését teszi lehetővé a magyar vezetők számára.

A mostani webinárt az hívta életre, hogy ne csak egy szűk vezetői kör építhessen eredményes szervezetet, hanem szélesebb körben adhassa át a tudása legjavát.

András Magyarország egyik legelismertebb és legtapasztaltabb online marketing szakértője. Három szakmai könyv társszerzője. A szolgáltató, tanácsadó szektor specialistája. Az Ecommerce Expo rendszeres előadója. Számos online marketing innováció hazai bevezetője.

"5 évvel ezelőtt, amikor elindítottam az online marketing hazai forradalmát, még én sem gondoltam, hogy 2020-ra már minden sarkon találkozhatsz egy "önjelölt szakértővel". A tanításaim, innovációm viszont akkora sikert arattak a vállalkozók körében, hogy sokan elkezdtek másolni.

Ha egy olyan tanácsadóval találkozol a piacon, aki csak pár éve (esetleg tegnap) kezdte, akkor biztos lehetsz benne, hogy rajtad fog kísérletezni.

Támogasd bátran a kezdőket, viszont ha szeretnél "a forrástól" tanulni, és gyors, biztos eredményekre van szükséged, akkor állok rendelkezésedre közel 1000 ügyfél tapasztalatával. A módszereimmel jelenleg is milliós bevételeket termelnek a hozzád hasonló vállalkozók."

.

_______

Regisztrálj, és ismerd meg a versenyelőnyöd kialakításának receptjét

Az előadás időpontja: 2022. július 13. (szerda)

.

.