Miért válassz minket?

Legfőbb előnyünk, hogy 100%-ban cégre szabott megoldást kínálunk. A workshopon tudományos alapra építkezve egyedi szervezeti működési tervet dolgozunk ki a vezetőkkel, ami mentén már másnaptól motivált és elkötelezett csapatot építhetnek. Ez a terv a legfontosabb kézzel fogható kimenete a workshopnak, ami akkor is segít inspiráló vezetővé válnod, ha nem veszed igénybe az ehhez kapcsolódó üzleti tanácsadást. Vezetőként te fogod indukálni a fejlődést hozó változást, hogy a csapatoddal közösen érhessétek el a kitűzött célokat.

Küldetésünk

A küldetésünk olyan szervezeteket építeni, ahova a munkatársak szívesen járnak be dolgozni, és örömmel járulnak hozzá egy magasabb cél eléréséhez, együttes erővel.

Miért ez?

Mert az emberek több időt töltenek a munkahelyükön, mint a családjukkal vagy a barátaikkal, így az üzleti gondolkodásmódjuk átformálásával megváltoztathatjuk az egész életüket. A vezetőkkel kezdjük, hogy ezáltal az egész szervezetre hatással legyünk.

.

.

Bohus Krisztián, ügyvezető

A mi sztorink

"Dolgoztam mérnökként, értékesítőként, üzletfejlesztési vezetőként, és végül eljutottam oda, hogy másokkal együtt közvetlenül járulhatok hozzá a vállalatok hosszú távú fejlődéséhez. Mindezt olyan egyedi módon tesszük, ami az eredményesség javulása mellett elégedett munkatársakat is eredményez. 

Tanulmányoztam a világszinten kiemelkedő vállalatokat az elmúlt 100 évből, és azt tapasztaltam, hogy nem véletlen, hogy azok a cégek a legjobb munkahelyek, amelyek az ügyfelek körében is a legnépszerűbbek. Ha a vállalaton belül tudják, hogy miért járnak be dolgozni, akkor sokkal nagyobb az esély rá, hogy az ügyfelek is megértik, hogy miért különleges az adott cég. 

A cél így ennek a küldetéstudatnak a megalapozása lett a vezetőkön keresztül, hogy olyan szervezeteket építhessünk fel közösen, amely vonzza és inspirálja a legkiválóbb szakembereket, és visszatérő ügyfeleket teremt."

Ajánlott tartalom

Blog cikk

Blog cikk

Videótár


"Ha továbbra is azt tesszük, amit eddig tettünk, akkor azt fogjuk kapni, amit eddig kaptunk."


BUSINESS PERFORMANCE KFT.

Adószám: 27939260-2-11

Cégjegyzékszám: 11-09-027809

Bejegyző bíróság: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága

Székhely: 2840, OROSZLÁNY, ERDÉSZ U. 32.

Iroda: 1094, BUDAPEST, BERZENCZEY U. 33.