Miért válassz minket?

Legfőbb előnyünk, hogy 100%-ban cégre szabott megoldást kínálunk a vezetőknek, mely kutatási eredményekre és konkrét célkitűzésre épül. Ezáltal biztosítunk mérhető változást a cég kultúrájában – magasabb bizalmi szint alakul ki a munkatársak között és a vezetőkkel, lojálisabb munkatársak mellett alacsony fluktuáció tapasztalható, növekszik a munkamorál, teljesülnek a kitűzött üzleti célok, és nő a munkatársak elégedettségi szintje, a jobb munkahelyi élmény következtében.

Küldetésünk

Olyan szervezetet építünk, ami vonzza és megtartja a legtehetségesebb szakembereket, és ahova szívesen járnak be dolgozni, hogy együttes erővel járuljanak hozzá a cég stratégiai céljainak megvalósításához.

Miért ez?

Mert az emberek több időt töltenek a munkahelyükön, mint a családjukkal vagy a barátaikkal, így az üzleti gondolkodásmódjuk átformálásával hatással lehetünk az egész életükre.

A mi sztorink

"Az elmúlt 10 évben multik és kkv-k százainak a működésébe láttam bele, és dolgoztam regionális üzletfejlesztési vezetőként is, független cégek tulajdonosaival és csapataikkal. Mindezek lehetővé tették, hogy testközelből ismerhessem meg, hogyan vezetik cégüket a kiemelkedően sikeres vezetők, és hol rontja el az átlag.

A workshopon olyan korábban már bevált és élesben tesztelt vezetői keretrendszert adunk át a vezetőknek – gyakorlati üzleti példákon keresztül – ami piactól, kultúrától és cégmérettől függetlenül működik, hogy megkülönböztessék és kiemeljék a cégüket a versenytársaik közül."

Bohus Krisztián, ügyvezető

Ajánlott tartalom

Blog cikk

Blog cikk

Videótár


"Ha továbbra is azt tesszük, amit eddig tettünk, akkor azt fogjuk kapni, amit eddig kaptunk."


BUSINESS PERFORMANCE KFT.

Adószám: 27939260-2-11

Cégjegyzékszám: 11-09-027809

Bejegyző bíróság: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága

Székhely: 2840, OROSZLÁNY, ERDÉSZ U. 32.

Iroda: 1094, BUDAPEST, BERZENCZEY U. 33.