Miért fontos az innováció? A taxitársaságok sem voltak előre készülve az Uber érkezésére, és nem is dolgoztak hasonló szolgáltatás kifejlesztésén. Az ügyfeleid mindig valami újat fognak keresni, és ha ezt nem a te céged adja meg számukra, akkor garantáltan máshoz fognak fordulni. A versenyelőny hatékony kiaknázásához így elengedhetetlen néhány innovációs alapelv megértése és betartása.

Az innováció nem varázslat. Egy folyamat.

.

Mit fogsz tanulni?

A kreativitás nem úgy működik, hogy: most legyél kreatív. Az innováció és a fejlődés olyan környezet kialakításának eredménye, ahol a munkatársak összejöhetnek tapasztalataik, tudásuk, véleményük és ötleteik megosztására. A munkatársaid született innovátorok, csak teret kell engedned nekik, a workshopon megmutatjuk, hogyan tedd ezt meg. Megismered, hogyan lehet gyorsabban és kreatívabban innovatív megoldásokat találni, hogy a cég versenyképesebb legyen és releváns maradjon, gyorsan változó piaci környezetben is.

Miért érdemes részt venned?

Nem mindegy, hogy milyen közönséget célzol meg az innovációddal. A legtöbb cég "mindenkinek" fejleszt, ami egy lehetetlen vállalkozás – az Apple sem attól lett sikeres, hogy mindenkire lő. A workshopon megismered, hogy kiket és hogyan érdemes innovációval megcéloznod, hogyan alakíts ki új perspektívát a fejlesztéshez, ami természetes módon serkenti az innovációt, és milyen vezetői készségek kifejlesztésére van szükséged, hogy kiemelhesd a cégedet a versenytársak közül.

Hogyan fog segíteni?

Innovatív terméket nem fogsz tudni piackutatással fejleszteni. Henry Ford mondta, hogy: "Ha megkérdeztem volna az embereket, hogy mit szeretnének, azt mondták volna, hogy gyorsabb lovakat." Megismered, hogyan teheted az innovációt a vállalati kultúra részévé, hogy a munkatársak önként járuljanak hozzá ötleteikkel és kreativitásukkat a cég fejlődéséhez, és pontosan azt nyújtsátok az ügyfeleknek, amit keresnek.

Teremts minden versenytársadnál több értéket az ügyfeleidnek!


Vedd fel velünk a kapcsolatot, és fedezd fel, hogyan fejlődhetsz vezetőként a workshop által, és milyen hatással lesz ez a céged üzleti teljesítményére?

BUSINESS PERFORMANCE KFT.

Adószám: 27939260-2-11

Cégjegyzékszám: 11-09-027809

Bejegyző bíróság: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága

Székhely: 2840, OROSZLÁNY, ERDÉSZ U. 32.

Iroda: 1094, BUDAPEST, BERZENCZEY U. 33.