/STRATÉGIAI KONZULTÁCIÓ/

Ismerd meg az Inspiráló Vezetés 4 Alappillérét, amivel erős szervezeti kultúrát alakítasz ki, hogy terhet vegyen le a válladról, és összetartó csapatként mozdítsátok előre a cég küldetését. Ezáltal új operációs rendszerre állítod át a csapatod működését, bizalmat építesz, és serkented az együttműködést, hogy elkötelezett és produktív csapatot vezethess.


.

Sosem volt nagyobb szükség a vezetői készségeid kihasználására, és fejlesztésére.

.

Vezetőként jelentős kihívások elé állít a piac folyamatos változása, mert nem tudod, hogy mire számíts az elkövetkező hónapokban és években. Stabil üzleti növekedést csakis rugalmasan alkalmazkodó vezetési stílussal érhetsz el. Ezáltal elvekre és értékekre építve formálod át a csapatod működését, bizalmat építesz, és elkötelezetté teszed őket a küldetés iránt, hogy terhet vegyenek le a válladról. Ezt a vezetői stílust alkalmazzák a világ legkiválóbb vezetői is, hogy javítsák a csapaton belüli együttműködést, növeljék a hatékonyságot, és egy irányba evezve dolgozzanak a kitűzött célokért.

.

Az elkötelezett és céltudatos csapat vezetésének feltételei

.

Erős szervezeti kultúra

Elvekre és értékekre építve vezeted a csapatod, hogy örömmel dolgoznak veled, mint vezető, és vakon kövessenek a kitűzött célok megvalósításában.

Küldetés és vízió

A küldetés olyan vezérelvet biztosít, ami alapján vezetőként következetes döntéseket hozhatsz, és inspiráló célt adsz a csapatodnak.

Motiváció és inspiráció

Inspirálóan kommunikálsz, hogy magad mellé állítsd a csapatot, és manipulálás nélkül motiváld őket a cég küldetésének életre keltésére.

Stratégiai innováció

Az innovációt a vállalati kultúra szerves részévé teszed, hogy az ügyfeleid a céged rajongójává váljanak, és lojális vásárlói bázist alakíts ki.

.

Ha vezetőként csak a 'lépéseket' számolod, és azon dolgozol, hogy minél többet tegyél meg belőlük, akkor bár növekszik a cég bevétele, de nem tudod, hogy mi felé haladsz. Elkötelezett munkatársak pedig nem léteznek hosszú távú, inspiráló cél nélkül, mert nincs mi iránt elköteleződniük, és fogalmuk sincs, hogy miért dolgoznak. Vezetőként csakis te adhatod meg nekik azt a motiváló célt, amiért megéri extra erőfeszítéseket tenniük.

.

Feltörekvő vezetőknek, akik készek megfelelni az új üzleti kihívásoknak

.

Olyan eszközöket, technikákat és modellt adunk, amivel céltudatos vezetővé válsz, és tudni fogod, hogyan alakíthatsz ki erős köteléket a csapatoddal, hogy egységgé tudd kovácsolni őket.

Feltérképezheted, hogy mit csináltál eddig jól, miben tudsz fejlődni, és vannak-e vakfoltjaid? Ha eddig zsigerből vezettél, most tudatosan építhetsz reziliens csapatot.

Már középvezetőkért felelsz, akik felé világosan és érthetően kell közvetítened a víziódat, és elérni náluk, hogy ők is ezt képviseljék a csapatuk felé, a közös célok megvalósítása érdekében.

.

.

Miben fogsz fejlődni, mint vezető?

Ha csatlakozol a vezetői programhoz.

.

1.  Inspiráló vezetővé válsz

Együttműködésre és felelősségteljes munkára készteted a csapatodat, a közös célok eléréséhez, függetlenül attól, hogy mekkora szervezetet vezetsz.

2.  Sikerpályára állítod a csapatodat

Legyél akár ügyvezető a saját cégedben, sales- vagy HR menedzser, olyan keretrendszert kapsz a vezetéshez, amivel exponenciális növekedést érhetsz el a csapatod teljesítményében és a munkavégzésük hatékonyságában.

3.  Könnyedén teljesítitek a kitűzött célokat

Hatékonyan felszámolod az üzleti növekedést akadályozó silókat, gátakat és egyéni kifogásokat, és manipuláció nélkül buzdítod cselekvésre a csapatod minden tagját.

4.  Rugalmasan alkalmazkodsz a kihívásokhoz

A jelenlegi gazdasági helyzetben különösen fontos, hogy gyorsan alkalmazkodó vezetési stílussal rendelkezz. Megmutatjuk, hogyan tudsz elvekre és értékekre építve vezetni, ami szilárd alapot biztosít minden helyzetben.

5.  Reziliens csapatot vezetsz

A csapatod mentorává válsz, és a fejlődésük lesz a legfőbb célod, hogy leküzdjenek olyan kihívásokat is, amire korábban képtelenek lettek volna.

6.  Erős köteléket építesz ki a csapatoddal

Megszűnteted az alá-fölé rendelt viszonyt, és olyan munkakörnyezetet teremtesz, amiben a munkatársak élvezettel dolgoznak veled, mint vezető, és vakon követnek a kitűzött célok megvalósításában.

.

.

Alapozd meg a 2021-es évet!

50%-os kedvezménnyel!*

Most kell lépned, hogy a 2021-es éved jól induljon! Konzultálj velünk, és állítsd át új operációs rendszerre a csapatodat, hogy elkötelezetten dolgozzanak veled együtt a küldetés megvalósításán. Adj nekik tulajdonosi szemléletet, az Inspiráló Vezetés 4 Alappillérét alkalmazva, és érj el rendkívüli változást a teljesítményükben, hogy sokkal többet érjetek el közösen, mint egyénileg tudnátok. A konzultáció eredményeként cégre szabott növekedési tervet biztosítunk számodra, a 2021-es üzleti sikerekhez.

*A kedvezmény december 31-ig történő megrendelés esetén érvényes. A részletekért keress minket!

.

.

Rólunk

Vezetők fejlesztésével foglalkozunk, mert egy kiemelkedően teljesítő csapat kiváló vezetőt igényel. Legfőbb előnyünk, hogy 100%-ban cégre szabott megoldást kínálunk. A workshopon tudományos alapra építkezve egyedi szervezeti működési tervet dolgozunk ki a vezetőkkel, ami mentén már másnaptól motivált és elkötelezett csapatot építhetnek.

Azok a cégek jelentik a célcsoportunkat, ahol jól elkülönült felső- és középvezetői réteg van jelen, legyen ez akár B2B vagy B2C szektor.

Így dolgozunk veled a sikerért:

  1. A stratégiai konzultáció alkalmával beazonosítjuk a változást és a növekedést akadályozó tényezőket.
  2. 2 napos vezetői workshop keretében kidolgozzuk a szervezeted inspiráló vezetési tervét, 4 alappillért tárgyalva.
  3. A workshop során megszerzett ismeretek gyakorlatba való beépítését 1-2 hetente lekövetett tanácsadással biztosítjuk.

.

.

MÁR CSAK 1 LÉPÉSRE VAGY AZ INGYENES KONZULTÁCIÓTÓL!

Add meg az adataidat az időpont lefoglaláságoz!

BUSINESS PERFORMANCE KFT.

Adószám: 27939260-2-11

Cégjegyzékszám: 11-09-027809

Bejegyző bíróság: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága

Székhely: 2840, OROSZLÁNY, ERDÉSZ U. 32.

Iroda: 1094, BUDAPEST, BERZENCZEY U. 33.