KIEMELKEDŐ VEZETŐVÉ FEJLŐDSZ!

Szabadítsd fel a csapatodban rejlő erőt!

Ezen a workshopon kibővítheted a vezetői eszköztáradat, megtanulod, hogyan szabd meg a helyes irányt, hogyan építs ki stabil munkakapcsolatokat, hogyan tudod hosszú távon motiválni a kollégákat, és hogyan tudsz jó döntéseket hozni. A workshop rávilágít az aktuálisan fejlesztendő területekre, hogy feltörekvő vezetőként kiaknázhasd a csapatodban rejlő erősségeket.

Kódold a sikert a csapatodba!

...és válj ehhez inspiráló vezetővé!


 • Érték–vezéreltté válsz, és a cég küldetésését tartod szem előtt, hogy mindig jó döntést hozhass.
 • Minden szavadat, tettedet és döntésedet ugyanaz a vezérelv irányítja, hogy hitelessé válj a csapat szemében.
 • Megismered a korlátaidat, hogy teret engedhess a fejlődésednek, és a legjobbat hozhasd ki magadból és a munkatársaidból.
 • A csapatod mentorává válsz, hogy továbbfejleszd a képességeiket.
 • Ösztönzően kommunikálsz, hogy hadrendbe állítsd a kollégákat, akár a csapathoz szólsz, akár egyénileg tárgyalsz velük.
 • Úgy kezeled a konfliktust és a nehéz helyzeteket, hogy közben nem veszíted el a munkatársak elkötelezettségét.
 • Bajtársias csapatot építesz, akik fejlesztik és támogatják egymást a közös célok elérése érdekében.
 • Bizalmat sugárzol, ezért hozzád fordulnak a munkatársak a problémáikkal, hogy együtt hárítsátok el az akadályokat.
 • Biztonságos munkakörnyezetet teremtesz, hogy a kollégák felelősséget vállaljanak a hibáikért, növelve a hatékonyságot.

  Az inspiráló vezetés eredménye

  Inspiráló vezetőként pozitív hatással vagy a körülötted lévőkre, és motiválod a csapatot a munkájuk iránti szenvedélyük megtalálásában, hogy ezáltal közösen kelthessétek életre a cég küldetését.


  Tervek teljesítése

  Ha inspirálóan vezetsz, jóval nagyobb valószínűséggel éritek el, vagy teljesítitek túl a tervet. Építs a csapat erősségeire, hogy ambiciózus célokat tudjatok megvalósítani, és következetes teljesítményt nyújtsatok.

  Bajtársias csapat

  A csapat silók lassítják a növekedést, így a kitűzött célok eléréséhez meg kell teremtened a csapatszellemet. Válj inspiráló vezetővé, hogy támogató környezetet hozz létre, és egységes csapatot képezz.


  Lojális munkatársak

  Az alkalmazottak 80%-a a vezetők miatt vált céget. Viszont örömmel dolgoznak majd neked, ha inspirálod őket. Segíts a csapatodnak nagyobb értéket találni a munkájukban, hogy növeld az elkötelezettségüket.

  Ki és mit visz haza?

  Újdonsült vezető vagy

  Olyan eszközöket, technikákat és vezetői modellt adunk, amivel vezetőként tekinthetsz magadra, és tisztába kerülsz azzal, hogy mit jelent inspiráló vezetőnek lenni.

  Egy ideje vezető vagy

  Feltérképezheted, hogy mit csináltál eddig jól, miben tudsz fejlődni, és vannak-e vakfoltjaid? Ha eddig zsigerből vezettél, mostantól ezt tudatosan teheted.

  Rutinos vezető vagy

  Valószínűleg már középvezetőkért felelsz, akik felé világosan és érthetően kell közvetítened a víziódat, és elérni náluk, hogy ők is ezt képviseljék a csapatuk felé. 

  A workshop felépítése

  A workshop gyakorlatias és interaktív. Minden témakörnél először képzünk egy elméleti alapot, amihez a tudományt hívjuk segítségül, illetve a világ élvonalbeli cégeinek és vezetőinek példáján keresztül vizsgáljuk meg, hogy mi a sikeres vezetés titka. A legjobb vezetők helyébe léphetsz, és megértheted a döntéseik hátterét, hogy később te is jobb döntéseket hozhass. Ezután szituációs gyakorlatokon keresztül ültetjük át az elméletet a gyakorlatba, továbbá kaphatsz építő visszajelzéseket is más résztvevőktől. Végül pedig együttesen dolgozzuk ki ezek alapján a jövőbeli vezetési módszeredet a kiemelkedő teljesítményért.

  Alapelvekre építjük a csapat működését. Miért nem szabályokra? A szabályok túl nagy kötöttséget és lineáris gondolkodásmódot okoznak, ami pedig végül merevséget, bürokratikus rendszert és átláthatatlan működést eredményez. Ha vezetőként elvekre és értékekre építed fel a csapat működését, akkor jóval organikusabb szervezetet alakítasz ki, mivel ezek az alapelvek többféle módon kielégíthetőek majd.


  Témakörök


  Reziliens csapat

  Ahhoz, hogy vezetőként befolyással legyél a csapatod teljesítményére, bizalmat kell kialakítanod. Enélkül nem fognak követni, és a motiváció sem ér majd náluk célba, ahogy egy idegen sem képes ránk túl nagy hatással lenni. Megmutatjuk, hogyan válhatsz hiteles és inspiráló vezetővé, és milyen alapelvekre érdemes építened ahhoz, hogy be tudd állítani a csapatot a cég küldetése mögé.

  Vezetői kommunikáció

  Ahhoz, hogy vezetőként inspirálóan kommunikálj, egy bizonyos mintázat alapján kell közvetítened az üzenetedet a csapat felé, ahogy a piacon is az inspirálóan kommunikált értékek különböztetik meg a céget a hasonló árcédulájú konkurensektől. Megtanítjuk, hogyan inspirálnak a legsikeresebb vezetők, akár a csapatról van szó, akár egyénileg kommunikálnak a munkatársakkal.

  Innovatív kultúra

  Ha a marketing és az innováció jó kezekben van, akkor biztosan sikeres lesz a cég. Az előbbiben nem segíthetünk, de megmutatjuk, hogyan tudod a céges csapatot az innováció szerves részévé tenni, és hogyan tudsz olyan vezetővé válni, aki megkérdőjelezi a "bevált" gondolkodásmódot, hogy nehéz helyzetben is a fejlődést és a cég küldetését szolgáló döntést hozz.


  A workshop során választ kapsz rá, hogy:

  1. Mit jelent vezetőnek lenni? Mi a különbség menedzser és vezető között?
  2. Felesleges-e küldetést és víziót megfogalmaznunk? Miért rendelkezik ezekkel minden sikeres cég?
  3. Hogyan tudsz valódi hatással lenni a csapatod teljesítményére?
  4. Miért a bizalom a kulcsa egy sikeres szervezet működtetésének?
  5. Milyen vezérelv alapján hozd meg a legnehezebbnek tűnő döntéseket?
  6. Milyen alapvető készségek és tulajdonságok szükségesek ahhoz, hogy jó vezető legyél?
  7. Hogyan kommunikál a sikeres vezető, amikor a csapatot inspirálja, és hogyan teszi ezt egyénileg?
  8. Miért nem buzdítanak cselekvésre az ész érvek és az anyagi ösztönzők? Mi inspirál hosszú távon?
  9. Hogyan aknázd ki a munkatársaidban rejlő kreativitást?


  Így dolgozunk veled a sikerért

  1.

  Felmérés

  Feltérképezzük, hogy vezetőként milyen prioritások mentén működteted a szervezetet, és milyen elvek szerint dolgozol? Egyúttal beazonosítjuk a változást befolyásoló akadályokat is.

  2.

  Vezetői workshop

  A 2 napos workshop során alapelvekre építve dolgozzuk ki a csapatod inspiráló vezetési tervét, amit tudományos alapokra építünk, és a világ élvonalbeli vezetőit vesszük alapul.


  3.

  Üzleti tanácsadás

  A tudás csak potenciális hatalom a kezedben, ezért a workshop során megszerzett ismeretek gyakorlatba való beépítését 1-2 hetente lekövetett tanácsadással biztosítjuk számodra.

  Ajánlatunk


  Válogass ajánlataink között, és találd meg a neked legmegfelelőbb fejlesztési csomagot. Ha nem vagy biztos a választásodban, keress fel minket további tájékoztatásért.


  Vezetői állapotfelmérés

  ( 1 nap )


  Vezetői workshop

  ( 2 nap)


  A workshop anyagának önálló gyakorlati beépítése

  9


  Eredmény: Megteszed az első lépéseket, és elindulsz a vezetővé válás útján.

  Vezetői állapotfelmérés

  ( 1 nap )


  Vezetői workshop

  ( 2 nap)


  6 alkalom üzleti tanácsadás

  ( 1–2 hetente ajánlott )

  Csoportos- és egyéni szinten


  Eredmény: Kilépsz az eddigi vezetői rutinból, hitelessé válsz, és elkezd követni a csapatod.

  Vezetői állapotfelmérés

  ( 1 nap )


  Vezetői workshop

  ( 2 nap)


  12 alkalom üzleti tanácsadás

  ( 1–2 hetente ajánlott )

  Csoportos- és egyéni szinten


  Eredmény: Teljesen beépíted a mindennapi gyakorlatba a vezetői alapelveket.

  9


  100% Garancia

  Visszafizetési garanciát vállalunk a szolgáltatásunkra, mert mi biztosan vagyunk benne, hogy ránk van szükséged.