INGYENES ELŐADÁS VEZETŐKNEK

HOGYAN ALKOSD MEG A CSAPATOD VEZETÉSI TÉRKÉPÉT


Ismerd meg, hogyan foglald keretbe a cég kultúráját, és hogyan építs erre konkrét vezetői mechanizmusokat, az elégedett, összetartó és inspiráltan dolgozó csapatért.

______________

Új operációs rendszer a csapatod vezetéséhez

A csapatodnak ugyanúgy van identitása, mint egy személynek, ami világosan meghatározza, hogy mit képviseltek a piac felé. Ez adja a csapat "lelkét", és ez egységesíti a munkatársak tetteit és az elvárt viselkedést. Ennek letisztázása nélkül a munkatársak legfeljebb csak sejtik, hogy mi alapján kellene döntéseket hozniuk, és milyen munkavégzést vársz el tőlük.

Az előadáson megismered a csapatod kultúráját meghatározó 2 fő tényezőt, amelyekkel egy közös nyelvet hozhatsz létre a cégen belül, és amire felépítheted a csapatod vezetésének keretrendszerét.

______________

A mechanizmusok építése a vezetők egyik legritkábban alkalmazott eszköze a sikerhez

A csapatod teljesítménye nagyrészt attól függ, hogyan ülteted át a gyakorlatba azt, amit a cég képvisel, és ezáltal mennyire tudod egységesíteni a munkatársak tetteit és döntéseit.

Az előadáson megmutatjuk, hogyan építs vezetői mechanizmusokat a csapat kultúráját meghatározó 2 fő tényezőre, amelyekkel jóval időtállóbb hatást érhetsz el, mint a jelenléten alapuló vezetéssel, szélesebb körben érsz el velük munkatársakat és vezetőként jóval több kreatív időd marad.

______________

Amire választ kapsz az ingyenes előadáson

Mi a Vezetési Térkép és hogyan segít emberközeli munkahelyet teremteni?

Hogyan építsd konkrét mechanizmusokra a csapatod vezetését?

Miért fontos a céges kultúra, és hogyan lehetsz vezetőként hatással rá?

.

______________

Aki az előadást tartja

.

Az elmúlt 10 évben multik és kkv-k százainak a működésébe láttam bele, korábban dolgoztam regionális üzletfejlesztési vezetőként is, független cégek tulajdonosaival és csapataikkal. Mindezek lehetővé tették, hogy testközelből ismerhessem meg, hogyan vezetik cégüket a sikeres vezetők, és hol rontja el az átlag.

Az előadáson 10 év tapasztalatának eredményeként kialakult bevált és élesben tesztelt vezetői keretrendszert adok át – gyakorlati üzleti példákon keresztül – ami tudományos alapokra épül, és amivel olyan munkaközeget teremthetsz, ami inspirálja a munkatársakat és amiben magabiztosan bontakoztathatják ki egyéni képességeiket.

.

______________

Ismerd Meg A Vezetési Térképet, Amivel Emberközeli és Inspiráló Munkahelyet Teremtesz