Online Tréning Felső- és Középvezetőknek

Vezetői Workshop

Sajátítsd el a munkahelyi kultúra kialakításának 9 építő elemét, amivel agilis, összetartó és célorientált csapatot vezethetsz.

______________

A Vezetői Workshop témaköre

Az ügyfél élmény a munkatársi élménnyel kezdődik

.

Egy tipikus hétköznapon a munkatársaid mennyire végzik élvezettel a munkájukat? Izgatottan kezdik a napot, készségesen szolgálják ki az ügyfeleket, és hatékonyan együttműködnek egymással, vagy csak félgőzzel, az elvárható minimumot teljesítik? Felmérések igazolják, hogy egy elégedett csapatnak természetes velejárója a minőségi ügyfélkiszolgálás. Amikor a munkatársak azt érzik, hogy tartoznak valahová, elismerik a munkájukat, törődnek az igényeikkel és értékelik az erőfeszítéseiket, akkor az elvártnál jóval többet tesznek a cégért és az ügyfelekért – ezért a workshop tematikáját is erre építettük.

______________

Formálj versenyelőnyt a csapatod kultúrájából!

Egy vezető sikere a csapat kultúra erősségében mérhető

.

A Vezetői Workshop legfőbb célja egy olyan szervezeti operációs rendszer kialakítása, ami támogatja, megtartja és vonzza az értékes szakembereket, és a cég elkötelezett támogatójává változtatja őket.

Ennek eléréséhez cégre szabottan tervezzük meg a szervezet Kultúrájának Térképét – egy letisztult, egyoldalas vizuális eszközt – amivel vezetőként inspiráló és emberközeli munkaközeget hozol létre, hogy a közömbös munkatársakat is kiemelkedően teljesítő csapattagokká változtasd – és ne csak néhány kulcsemberre támaszkodhass. A workshopon megkapsz minden szükséges tudást, készséget és eszközt ahhoz, hogy pontosan azt nyújtsd a csapatodnak, amire a stabil eredményekhez szükségük van.

______________

Jelentősen emelkedik a munkamorál!

A Kultúra Térkép az új operációs rendszer a csapatod vezetéséhez, amivel:

A csapatod egységes elveket és szemléletet képviselve dolgozik.

Jelentősen emelkedik a cég és az egymás iránti elköteleződés.

A munkatársak "önjárók", és aktívan kamatoztatják meglévő tudásukat.

Javul a csapatszellem és nő az összetartozás érzése.

Mindenki teljesen azonosulni tud a feladatkörével és a szerepével.

A csapat proaktívan dolgozik és felelősséget vállal a döntésekért.

______________

Teremts fenntartható üzleti növekedést!

Miért érdemes részt venned a workshopon?

.

A workshopon először feltérképezzük, megtervezzük és átformáljuk azt, ahogy csapatként dolgoztok, majd ementén konkrét mechanizmusokat és gyakorlatokat alakítunk ki, amelyekkel átültetjük a legfőbb értékeket az üzleti gyakorlatba.

A workshop előnyei a szervezet számára:

 • Világossá válik, hogy mit képvisel a cég, megkönnyítve a munkatársak döntéseinek és viselkedésének egységesítését.
 • Láthatóvá válnak a fejlesztendő és eredményesen működő területek.
 • Megszületik egy egyszerű és könnyen használható terv a csapatod magabiztos vezetéséhez.
 • Olyan környezetet teremtesz, ahol a munkatársaid képesek átlépni a saját korlátaikon.
 • Vezetőként jóval tudatosabban viszonyulsz a csapatodhoz.

.

______________

Részletes program

A Kultúra Térkép 9 építő eleme

4 hét, 8 alkalom (Heti 2,5 óra Workshop + 1 óra Konzultációs lehetőség)


.

1. hét: Kulturális Szemlélet lefektetése

A kulturális szemléletmód ad választ a "kik vagyunk mi" és "mit képviselünk" kérdésekre, és határozza meg a cég identitását. Ennek kialakításához lefektetjük és összehangoljuk a cég legfőbb vezérelveit a központi fókusszal, hogy közös nyelvet hozunk létre a szervezeten belül.

 • Központi Fókusz: Miért jött létre a cég / miért alakult meg a csapat? Hogyan fogalmazzuk ezt meg inspirálóan, és hogyan építsük erre a prioritásokat és az elvárt viselkedést?
 • Céges Vezérelvek: a vezérelvek alkotják a cég operációs rendszerét, ezért inspiráló és jelentőségteljes értékeket fogalmazunk meg, amik pozitív viselkedésre ösztönöznek.

.

2. hét: Érzelmi Kultúra meghatározása

Az erős szervezeti kultúra olyan, mint egy védőháló, ami segít a munkatársaknak önmaguknak lenni a munkahelyen, szakmailag, szociálisan és érzelmileg. Ehhez 4 szinten alakítunk ki pszichológiai biztonságos közeget, hogy a munkatársak azt tehessék és azt mondhassák, ami a kiemelkedő eredményekhez szükséges. Összetartó közösséget formálunk, akik megosztják egymás közt a tudásukat, lelkesen vetik latba készségeiket, és kiaknázzák kreativitásukat.

.

3. hét: Funkcionális Kultúra kialakítása

A mindennapi operatív működés is a kultúra fontos része, jelentős szerepe van abban, hogy a munkatársakban megerősítsük a cég által képviselt értékeket, és az elvárt viselkedést. 

 • Döntéshozás Kultúrája: lendület = versenyelőny, ezért különböző módszereket ismersz meg a gyorsabb és jobb döntések meghozásához, és hogy melyiket mikor használd.
 • Megbeszélések Kultúrája: Egy megbeszélés vagy céges esemény lehet hatékony vagy időpazarlás – olyan értekezleteket tervezünk, amin a munkatársak részt akarnak venni.
 • Szabályok és Normák: Megismered, hogyan alkosd meg az elvárt viselkedést biztosító céges normákat, anélkül, hogy sértenéd az együttműködést és az autonómiát.

.

4. hét: Mechanizmusok kidolgozása

A siker a legtöbb esetben nem nagy döntéseken múlik, hanem az apró mindennapi szokások kialakításában rejlik. Ezért az eddig lefektetett 3 kulturális területen konkrét mechanizmusokat és gyakorlatokat alakítunk ki, amiket hétről hétre ismételve, hosszú távon formáljuk át a csapat identitását, és biztosítjuk a viselkedés pozitív változását.

.

______________

Akiknek értéket nyújtunk

Kinek ajánljuk a workshopot?

.

Cégvezetők

Ha a tulajdonosi szemléletedet szeretnéd átadni a munkatársaidnak, hogy egységet teremts és irányba állítsd a csapatot.

Középvezetők

Ha jelenleg néhány kulcsemberre tudsz csak támaszkodni, de szeretnéd kiaknázni a teljes csapatod képességeit.

Szakmai Csoportvezetők

Ha a szakmai kompetenciád mellé vezetői készséget is szeretnél társítani, hogy valódi hatással legyél az eredményekre.

______________

Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket!

.

Bohus Krisztián, a Business Performance alapítója

A Business Performance egy munkatársi élményt fejlesztő cég, ami a kivételes munkahely megteremtésében segít. A szürke hétköznapi munkát alakítjuk át egy jelentőségteljes és inspiráló célért történő munkavégzéssé, hogy a csapat egy összetartó közösségben, együttes erővel járulhasson hozzá a jobb üzleti eredmények eléréséhez.

Küldetésünk, hogy megváltoztassuk a vezetők szemléletmódját, hogy inspiráló és emberközpontú munkahelyet teremtsenek a csapatuk számára, és hatással legyenek az eredmények minden tényezőjére.

Én személy szerint az elmúlt 10 évben multik és kkv-k százainak a működésébe láttam bele, és ezáltal megismerhettem, hogyan vezetik cégüket a sikeres vezetők, és hol rontja el az átlag. Ezt a tapasztalatot egy bevált és élesben tesztelt keretrendszer mentén osztom meg azokkal a vezetőkkel, akik javítani szeretnék a munkatársi élményt.

______________

Ügyfeleink véleménye a programról

Akik már részt vettek a workshopon

.

"Élveztem a képzés minden percét, nagyon gyorsan eltelt az idő. Hiába vagyok már évek óta vezető, így is hasznos volt a workshop és sok új dolgot tanultam. Nagyon gyakorlatias volt, ilyet máshol még nem tapasztaltam. Összességében megkaptam azt a tudást, amivel meg tudom teremteni a vállalkozásom szilárd alapját."

Péter, cégvezető

"A képzéssel alapvetően az volt a célom, hogy szintet lépjek, mint vezető, és ez maximálisan teljesült. Minden kérdésemre választ kaptam és új nézőpontokkal, illetve módszerekkel is gazdagodtam."

Levente, üzletágvezető

"A workshop előtt már sok dolognak utánanéztem, így nem hittem, hogy fogok újat tanulni. Az igazság az, hogy többet is kaptam, mint amire számítottam. A téma részletesen kidolgozott volt, de mégis tiszta és érhető. Különösen tetszett, hogy jól felépített és interaktív volt a képzés, a munkafüzetek pedig segítettek abban, hogy a kultúra egyes elemeit átültessük a gyakorlatba."

Viktor, csoportvezető

.

______________

Vegyél részt most a workshopon!

4 hét alatt versenyelőnnyé formálod a csapatod kultúráját

.

Cégre Szabott Vezetői Workshop

Időpont: egyedi egyeztetés alapján

 • Részvétel a 4x 2,5 órás Online Workshopon
 • Heti 1 óra extra konzultációs lehetőség
 • Munkafüzet segédletek a Kultúra Térkép kitöltéséhez
 • A workshop felvételének visszanézési lehetősége
 • Cégre szabott igényekhez alakított tematika
 • Állandó kérdezési lehetőség és tréneri segítségnyújtás a Kultúra Térkép hatékony elkészítéséhez
 • Gyakorlatorientált tréning – 20% elmélet és 80% gyakorlati kidolgozás

A Workshop Ára:

Korlátozott ideig 50% kedvezménnyel vehető igénybe a workshop. Kérj ajánlatot, és élj a lehetőséggel!

.

100% Garancia

Ha két hét /alkalom után valamiért úgy érzed, hogy nem neked való a program, elég, ha jelzed ezt felénk, és kötelezettségek nélkül lemondhatsz a workshop további részéről – és visszautaljuk a teljes árat. Érdemes tehát most bebiztosítanod a helyed, hiszen kockázatmentesen vehetsz rész a képzésen.

.

Kapcsolatfelvétel: