CÉGRE SZABOTT TRÉNING FELSŐ- ÉS KÖZÉPVEZETŐKNEK

Vezetői Workshop

Egy gyakorlatias tréning, ahol a cég egyedi igényeire és kultúrájára szabottan dolgozzuk ki a csapatod Vezetési Tervét – ami már másnaptól a segítségedre lesz abban, hogy áttörést érhess el a teljesítményükben. Megkapsz minden szükséges eszközt ahhoz, hogy végre elhivatott és szívvel-lélekkel dolgozó csapatot vezethess.

______________

A pénzügyi ösztönzés kevés ahhoz, hogy a csapatod a sajátjaként tekintsen a cégre

.

A legtöbb vezető univerzális hatást tulajdonít a pénzügyi ösztönzésnek, és ettől vár maximális eredményességet.

De ha pusztán ezáltal kiváló teljesítményt lehetne érni, akkor minden cég szárnyalna.

A csapatod motivációja és elköteleződése valójában attól függ, hogy mennyire érzik magukénak azt a kultúrát, ami mentén a cég működik, és mennyire tudnak ehhez szívből csatlakozni. Ha ez megvalósul, akkor jóval elégedettebbek, sokkal jobban teljesítenek, és ragaszkodnak is a céghez.

______________

Miért csak a kulcsemberekre támaszkodnál, ha az egész csapatot magad mellé állíthatod?

.

Kiváló szakemberekkel dolgozol, akiket csakis egy dolog tart vissza a meglévő tudásuk és képességeik kihasználásától...

Nincsenek a megfelelő módon ösztönözve arra, hogy proaktívak legyenek, együttműködjenek egymással, és átlépjenek a saját korlátaikon.

A workshop pontosan erre ad megoldást a cég egyedi kultúrája mentén kidolgozott csapat Vezetési Terv révén, ami segít egy egységes üzleti szemléletmód mögé beállítani a munkatársaidat, hogy összhangba kerüljenek a cég és az ő egyéni elvárásaik.

______________

Egyedi Tervet dolgozunk ki a csapatod vezetéséhez

Tulajdonosi szemlélet

Egységes üzleti szemléletmódot alakítasz ki, amellyel a csapatod a cég érdekei mentén végzi a feladatait.

Kiváló teljesítmény

Támogató és biztonságos közeget teremtesz a munkatársak legjobb formájának eléréséhez és ösztönzéséhez.

Önjáró csapat

A lefektetett kultúra keretein belül teret engedsz a csapatodnak, hogy szabadon kamatoztassák az egyéni képességeiket.

Csapategység

Fedésbe hozod a munkatársaid egyéni üzleti elképzeléseit, így javul az összetartás és az egymás iránti felelősségvállalás.

______________

A Vezetői Workshop főbb moduljai

 A workshopon kidolgozott Vezetési Terv segítségével olyan kultúrát alakítasz ki, aminek a jelenlegi- és jövőbeni munkatársak a részesei akarnak lenni, és ami egyesíti őket egy közös szemléletű csapatban.


.

1. Egységes szemlélet – Hogyan hozd összhangba a csapatod és a cég üzleti szemléletmódját?

A kultúra alapját jelentő vezérelvek lefektetésével biztosítjuk, hogy a csapatod akkor is lelkesen és eltökélten tegye a dolgát, amikor nem állsz ott mellettük. Szabályokkal ugyanis levágjuk a munkatársak szárnyait, a vezérelvekkel viszont életre keltjük a csapatot, mert egyértelmű keretet biztosítunk számukra, amin belül szabadon használhatják a képességeiket, és azonos prioritások és viselkedésmódok mentén képviselhetik a céget, és hozhatnak döntéseket.


.

2. Pszichológiai biztonság – Hogyan kezeld a csapatod teljesítményét befolyásoló láthatatlan erőket?

A pszichológiai biztonság által teremtjük meg azokat a feltételeket, hogy a munkatársak teljesen önmaguk lehessenek, és azokat a képességeiknek a kiaknázására inspiráljuk őket, ami miatt felvettük őket. Vagyis egy "védőhálót" képzünk ahhoz, hogy minden munkatárs használja a már meglévő tudását és képességeit, és ezáltal az egyes munkatársak erősségei kiegészítsék mások gyengébb képességeit.


.

3. Operatív működés – Hogyan járjanak az üzleti folyamatok kéz a kézben a kultúrával?

A céges folyamatok és a kultúra összhangjára is feltétlen szükség van, mert ezáltal ölt testet a cég üzleti szemléletmódja a mindennapokban, és válik mindenki számára kézzel foghatóvá. Ezért az operatív működést összehangoljuk a cég kultúrájával, hogy ezáltal segítsük a gyorsabb és hatékonyabb döntéshozást, a megbeszélések és céges összejövetelek eredményes lebonyolítását, illetve a kultúrát támogató céges szabályok kialakítását.


.

4. Gyakorlatok a változásért – Hogyan ösztönözd a vezérelvek menti munkavégzést?

A csapatod tulajdonosi mentalitását hosszú távon csakis úgy tarthatod fenn, ha mindennapi szokássá alakítod a kívánt viselkedésmódot. Ezért az eddigi három kulturális területhez konkrét gyakorlatokat rendelünk, amelyeket hétről hétre ismételve, megerősítheted a csapatodban a cég által képviselt vezérelveket, és ösztönözheted ezek beépítését és fenntartását az üzleti gyakorlatban.

______________

Kinek ajánljuk a workshopot?

Cégvezetők

Ha a tulajdonosi szemléletedet szeretnéd átadni a munkatársaidnak, hogy egységet teremts és irányba állítsd a csapatodat.

Középvezetők

Ha most csak néhány kulcsemberre tudsz támaszkodni, de szeretnéd kiaknázni a teljes csapatod képességeit.

Szakmai Csoportvezetők

Ha a szakmai kompetenciád mellé vezetői készséget is szeretnél társítani, hogy valódi hatással legyél az eredményekre.

______________

Aki a képzést tartja

.

Kivételes munkahelyi kultúra megteremtésében segítem a magyar vezetőket, ami nem csak kiemelkedő munkatársi élményt nyújt, de az üzleti eredményekre is figyelemre méltó hatással van.

A cég alapítójaként az elmúlt 10 évben multik és kkv-k százainak a működésébe láttam bele, és ezáltal megismerhettem, hogyan vezetik cégüket a sikeres vezetők, és hol rontja el az átlag. Ezt a tapasztalatot most Veled is megosztom ennek a képzésnek a keretében, hogy ne csak egy szűk vezetői kör építhessen eredményes és motivált csapatot, hanem így Neked is átadhassam minden tudásomat ezen a tréningen.

Bohus Krisztián, a Business Performance alapítója

______________

Akik már részt vettek a workshopon

"Élveztem a képzés minden percét, nagyon gyorsan eltelt az idő. Hiába vagyok már évek óta vezető, így is hasznos volt a workshop és sok új dolgot tanultam. Nagyon gyakorlatias volt, ilyet máshol még nem tapasztaltam. Összességében megkaptam azt a tudást, amivel meg tudom teremteni a vállalkozásom szilárd alapját."

Horwath Design

"A workshop előtt már sok dolognak utánanéztem, így nem hittem, hogy fogok újat tanulni. Az igazság az, hogy többet is kaptam, mint amire számítottam. A téma részletesen kidolgozott volt, de mégis tiszta és érhető. Különösen tetszett, hogy jól felépített és interaktív volt a képzés, a munkafüzetek pedig segítettek, hogy a kultúra elemeit átültessük a gyakorlatba."

Windustry


"A képzéssel alapvetően az volt a célom, hogy szintet lépjek, mint vezető, és ez maximálisan teljesült. Minden kérdésemre választ kaptam és új nézőpontokkal, illetve módszerekkel is gazdagodtam."

Diéta Pláza


.

______________

Formáld versenyelőnnyé a csapatod kultúráját

.

Cégre Szabott Vezetői Workshop

Időpont: egyedi egyeztetés alapján

  • Részvétel a 2 napos Workshopon (2x 1 nap vagy akár 4 heti bontásban is igénybe vehető)
  • Cégre szabott igényekhez alakított tematika
  • Munkafüzet segédletek a Vezetési Terv megalkotásához
  • Interaktív képzés, állandó kérdezési lehetőség és tréneri segítségnyújtás a terv hatékony elkészítéséhez
  • Gyakorlatorientált tréning – 20% elmélet és 80% gyakorlati kidolgozás

.

100% Garancia

Ha az első nap után valamiért úgy érzed, hogy nem neked való a program, elég, ha jelzed ezt felénk, és kötelezettségek nélkül lemondhatsz a workshop további részéről. Érdemes tehát most bebiztosítanod a helyed, hiszen kockázatmentesen vehetsz rész a képzésen.

.

______________

Jelentkezz most a workshopra, és változtasd meg azt, ahogy a csapatod jelenleg dolgozik, és ahogyan teljesít

4 hét alatt megkapsz minden tudást, ami ahhoz kell, hogy erős munkahelyi kultúrát alakíts ki, és végre a csapatod minden tagja kulcsemberré válhasson.

.

Kapcsolatfelvétel: