CÉGRE SZABOTT TRÉNING FELSŐ- ÉS KÖZÉPVEZETŐKNEK

Vezetői Workshop

2 napos gyakorlatias tréning, ahol egy cégre szabott csapat Vezetési Tervet dolgozunk ki, amely a munkatársaid belső motivációjához kapcsolódva biztosít minden feltételt ahhoz, hogy önmaguk legjobb teljesítményét nyújtsák.

______________

Vezetőknek, akik mindig készek magasabb szintre lépni

.

Szeretnéd felsorakoztatni magad mögé a csapatodat, hogy teljes erőbedobással dolgozzanak a célokért?

A pénzbeli juttatásokon túl is szeretnéd motiválni a kollégáidat?

Kíváncsi vagy, hogy mi a titka egy jó vezetőnek, és mit tud ő, amit a többiek nem?

Akkor ez a workshop neked szól!

______________

Miről szól a 2 napos workshop?

.

Iránymutatás a csapatnak

Hogyan határozd meg a épül fel a Vezetési Terv, és hogyan teremts általa olyan kultúrát, aminek a csapatod a részes akar lenni. 

Inspiráló munkakörnyezet

Hogyan teremts motiváló környezetet, amiben a csapatod örömmel dolgozik, és önmaga legjobb formáját nyújtja.

A folyamatok kézben tartása

Hogyan vedd kézbe a célmegvalósítást, ellenőrizd az előrelépést, és fogalmazz meg világos elvárásokat és szerepeket.

______________

Vezetőként hajlamos vagy viselni a terheket?

.

A mai gyorsan változó piacon minden eddiginél jobban kell támaszkodnod a csapatodra, hogy terhet vegyenek le a válladról.

De ez nem olyasmi, amit ők maguktól megtesznek!

Neked kell elérned, hogy a csapatod a legjobbat hozza ki magából, és felnőjön a napi kihívásokhoz. A vezetés arról szól, hogy segítesz kiaknázni a csapatod erősségeit, hogy ők egymást kiegészítve tudjanak kiemelkedő eredményeket elérni.

.

.

______________

Kiváló szakemberekkel dolgozol, akiket csakis az tart vissza a meglévő képességeik kiaknázásától, hogy nem adottak ehhez a feltételek számukra

.

______________

Kidolgozzuk a csapatod egyedi Vezetési Tervét, amivel magad mellé állítod őket

.

Inspirálsz az utasítás helyett

Célt és értelmet adsz a csapatod munkájának, így ők akkor is elhivatottan dolgoznak, ha éppen nem állsz ott mellettük.

Zseniálisan bánsz az emberekkel

Minden kollégád őszintén szeret veled dolgozni, mert a félelemkeltés és számonkérés helyett megtanulod, hogyan építs bizalmat és vezesd őket hitelesen.

Mindenre van egy bevált gyakorlatod

Konkrét gyakorlatok és módszerek vannak a zsebedben, hogy minden helyzetben segíthesd a csapatodat önmaguk legjobb teljesítményét nyújtani.

Kézben tartod a munkafolyamatokat

Kézben tartod a célok gyakorlati megvalósítását, világos elvárásokat támasztasz, meghatározod a szerepeket, és félreérthetetlenül kommunikálsz.

.

______________

A Vezetői Workshop főbb moduljai

1.  Egységes szemlélet  Hogyan hozd összhangba a csapatod és a cég üzleti szemléletmódját?

Ha szeretnéd, hogy a csapatod egységként dolgozzon, akkor szükséged van egy közös operációs rendszerre. Ennek egyik eleme az üzleti fókusz, amivel célt és értelmet adsz a csapatod munkájának, és egy alapot a mindennapi döntésekhez. A másik a cég vezérelvei, amelyekkel világos kereteket biztosítasz számukra, amin belül bátran kamatoztathatják a tudásukat és képességeiket, megfelelve a céges elvárásoknak.

.

2.  Pszichológiai biztonság – Hogyan kezeld a csapatod teljesítményét befolyásoló láthatatlan erőket?

A pénzügyi motiváció kevés ahhoz, hogy a munkatársaid azt érezzék, hogy teljesen önmaguk lehetnek, és minden helyzetben bátran használhatják a meglévő tudásukat és képességüket. Ezt a pszichológiai biztonság szavatolja, amivel egy "érzelmi védőhálót" vonsz a csapatod köré, hogy minden feltétel adott legyen az erősségeik kiaknázásához, illetve a stressz és félelmek nélküli munkavégzéshez.

.

3.  Operatív működés  Hogyan járjanak az üzleti folyamatok kéz a kézben a kultúrával?

Az üzleti folyamatok és a kultúra összehangolásával még kézzel foghatóbbá teheted a csapatod számára a cég üzleti szemléletmódját. Ezért az operatív működést összehangoljuk a cég kultúrájával, hogy ezáltal segítsük a gyorsabb és hatékonyabb döntéshozást, a megbeszélések eredményes lebonyolítását, és a kultúrát támogató céges szabályok kialakítását.

______________

Kinek ajánljuk a workshopot?

.

Cégvezetők

Ha a tulajdonosi szemléletedet szeretnéd átadni a munkatársaidnak, hogy egységet teremts és irányba állítsd a csapatodat.

Középvezetők

Ha most még csak néhány kulcsemberre tudsz támaszkodni, de szeretnéd kiaknázni a teljes csapatod tudását és képességeit.

Szakmai csoportvezetők

Ha a szakmai kompetenciád mellé vezetői készséget is szeretnél társítani, hogy valódi hatással legyél az eredményekre.

.

______________

Aki a képzést tartja

.

Emberközpontú munkahely megteremtésében segítem a közép- és felsővezetőket, amely jobb teljesítményre inspirálja és elégedettséggel tölti el valamennyi munkatársukat.

A cég alapítójaként az elmúlt 10 évben multik és kkv-k százainak a működésébe láttam bele, és ezáltal megismerhettem, hogyan vezetik cégüket a sikeres vezetők, és hol rontja el az átlag. Ezt a tapasztalatot most Veled is megosztom ennek a képzésnek a keretében, hogy ne csak egy szűk vezetői kör építhessen eredményes és motivált csapatot, hanem így Neked is átadhassam minden tudásomat ezen a tréningen.

Bohus Krisztián, a Business Performance alapítója

______________

Akik már részt vettek a workshopon

"Élveztem a képzés minden percét, nagyon gyorsan eltelt az idő. Hiába vagyok már évek óta vezető, így is hasznos volt a workshop és sok új dolgot tanultam. Nagyon gyakorlatias volt, ilyet máshol még nem tapasztaltam. Összességében megkaptam azt a tudást, amivel meg tudom teremteni a vállalkozásom szilárd alapját."

Horwath Design

"A workshop előtt már sok dolognak utánanéztem, így nem hittem, hogy fogok újat tanulni. Az igazság az, hogy többet is kaptam, mint amire számítottam. A téma részletesen kidolgozott volt, de mégis tiszta és érhető. Különösen tetszett, hogy jól felépített és interaktív volt a képzés, a munkafüzetek pedig segítettek, hogy a kultúra elemeit átültessük a gyakorlatba."

Windustry

"A képzéssel alapvetően az volt a célom, hogy szintet lépjek, mint vezető, és ez maximálisan teljesült. Minden kérdésemre választ kaptam és új nézőpontokkal, illetve módszerekkel is gazdagodtam."

Diéta Pláza

.

______________

Alakíts ki egy új "operációs rendszert" a csapatod vezetéséhez

.

Cégre Szabott Vezetői Workshop

Személyes vagy Online képzés

  • Részvétel a 2 napos Workshopon (2x 1 nap vagy akár 4 heti bontásban is igénybe vehető)
  • Cégre szabott igényekhez alakított tematika
  • Munkafüzet segédletek a Vezetési Terv megalkotásához
  • Interaktív képzés, állandó kérdezési lehetőség és tréneri segítségnyújtás a terv hatékony elkészítéséhez
  • Gyakorlatorientált tréning – 20% elmélet és 80% gyakorlati kidolgozás

.

100% Garancia

Ha az első nap után valamiért úgy érzed, hogy nem neked való a program, elég, ha jelzed ezt felénk, és kötelezettségek nélkül lemondhatsz a workshop további részéről. Érdemes tehát most bebiztosítanod a helyed, hiszen kockázatmentesen vehetsz rész a képzésen.

.

Kapcsolatfelvétel: